Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tyhle narozeniny zřejmě příliš ráda vzpomínat nebude. Blogerka Týnuš Třešničková, která již několik dní leží v turecké nemocnici s těžkými popáleninami, musela oslavit 23. narozeniny daleko od své rodiny a na nemocničním lůžku.

Po incidentu, který se stal v luxusním istanbulském podniku slavného turecko-kurdského šéfkuchaře Nusreta Gökçeho, se kráska zotavuje v místní nemocnici. Už před pár dny se svěřila, že tamní personál se o ni výborně stará a snaží se ji dostat z nejhoršího. Zdravotní sestřičky a lékaři si ale pro Třešničkovou připravili v pondělí krásné překvapení.

Popálené blogerce, která z několika lidí, kteří byli při ohnivé show zasaženi plameny, skončila nejhůře, přinesli k lůžku narozeninový dort. „S tímhle obřím dortem mi přišel popřát skoro celý personál nemocnice,“ pochlubila se Týnuš a přidala fotku, na které je vedle dortu vidět její obvázaná ruka.

Narozeniny blogerka sice rozhodně neoslavila tak, jak si plánovala, zaměstnanci v turecké nemocnici se jí těžkou životní situaci snaží zlepšit, jak nejlíp umí. „Sice ne ty nejveselejší narozeniny, ale rozhodně v kruhu úžasných lidí. Obrovské díky hlavně mému příteli, který se tu o mě staral jako o princeznu,“ dodala Třešničková k malému dortíku, který jí darovala zdravotní sestřička.

Reklama

Další články

Načítám