Hlavní obsah
Článek

V posledních měsících tráví Václav Noid Bárta (43) každou volnou chvíli v posilovně. Jeho snažení není bezdůvodné. Oblíbený zpěvák si totiž stanovil jasný cíl, chce začít s kulturistikou. Po rozpadu manželství s Gabrielou Bártovou (35), se kterou má dceru Terezku, šel do sebe, změnil svůj dosavadní životní styl, přestal kouřit, pít alkohol a oddal se cvičení.

„Rozchod s Gábinou byl velký impuls, ale potkalo se více náhod. Přišla možná spolupráce s výrobcem sportovní výživy a já jsem řekl, že by bylo dobré, aby mě vymakali. Do toho jsem se začal rozvádět s Gábinou, tak mi cvičení pomohlo tu palici odvést jinam,” svěřil se Noid.

Zpěvák ale rozhodně nechce zůstat jen u cvičení. „Já mám cíl, že bych chtěl začít s kulturistikou. Příští rok bych rád zašel na soutěž physique, což jsou plážoví kluci,” vysvětlil Bárta, který miluje bojová umění, do ringu si ale netroufá. „Nemám ten hec. Je možné, že mě to chytne za dva tři roky,” vysvětlil zpěvák, který žije takřka asketickým životem.

„Já už nepiju, nekouřím, jsem mnich. Už mi to ale nechybí. Našel jsem si jiná šidítka. Začal jsem víc pracovat, hodně cvičit. Tu energii jsem odvedl jinam než do pití a kouření,” uzavřel Bárta.

Reklama

Další články

Načítám