Hlavní obsah
Článek

Ztráta milované osoby je těžká v každém věku, ovšem pokud jste ještě dítě a přijdete o jednoho z rodičů, může být opravdu těžké se s tím vypořádat. Podívejte se na 6 celebrit, které předčasně ztratily rodiče.

Madonna

Maminka zpěvačky Madonny (65) zemřela ve věku 30 let na rakovinu prsu. Malé Madonně tehdy bylo pouhých 5 let a podle vlastních slov nebyla schopná pochopit maminčinu nemoc. Zpěvačka se několikrát svěřila médiím, že smrt její matky ji ovlivnila víc než cokoliv jiného.

Kardashianovi

Kourtney (44), Kim (43), Khloé (39) a Rob Kardashianovi ztratili otce Roberta Kardashiana, uznávaného právníka, kvůli rakovině jícnu v roce 2003. Přestože se jejich rodiče rozvedli kvůli nevěře matky Kris, měly slavné sestry se svým otcem velmi úzký vztah.

Eddie Murphy

Zatímco se komediální herec Eddie Murphy (57) má stát podesáté otcem, o toho svého přišel, když byl ještě malý chlapec. Jeho matka byla těžce nemocná, a tak byl malý Eddie i s bratrem umístěn dočasně do náhradní péče. Později byli oba bratři opět vráceni do péče matky.

Julia Roberts

Herečka Julia Roberts (56) zdědila své herecké nadání po otci Walteru Robertsovi, který však rodinu opustil, když Julii byly pouhé čtyři roky. Zemřel na rakovinu hrtanu, když Julii bylo deset. Rakovina vzala herečce i matku. Na rakovinu plic zemřela v roce 2015.

Bella Thorne

Kontroverzní herečka a modelka Bella Thorne (26) se proslavila především divokými večírky a neoholeným podpažím. V dětství to ovšem mladá kráska neměla vůbec jednoduché. Její otec tragicky zemřel, když Belle bylo pouhých devět let. Nepřežil nehodu na motorce. Bella o svých pocitech dokonce napsala píseň.

Kate Beckinsale

Krásná Kate Beckinsale (45) ztratila svého otce, herce Richarda Beckinsala, když jí bylo pět. Jejímu otci bylo pouhých 31 let, když zemřel na infarkt. Herečka popsala ztrátu otce jako nejhorší zážitek v životě.

Reklama

Další články

Načítám