Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Instagramový profil se 118 milióny fanoušků je potřeba denně zásobovat fotkami, které sbírají lajky a komentáře. Tentokrát to ale Kim Kardashian (43) dost přepískla. Za eroticky laděné snímky to dost schytala.

Slavná provokatérka zveřejnila dvě fotky v bikinách, které toho opravdu moc nezakryly. Vypadala v nich spíše jako masérka, která přes erotickou seznamku nabízí své služby. A aby toho nebylo málo, trojnásobná matka lascivně vyplázla jazyk. To už připomínala herečku z filmů pro dospělé.

Pánové samozřejmě neprotestovali, ale ženy americkou celebritu pranýřovaly za to, že její vystupování je vzhledem k jejím malým dětem naprosto nevhodné.

„Kim, proč jsi tak zoufalá?“ napsala jedna z fanynek. „Máš děti, přestaň sdílet takové fotky. Odvádíš jimi pozornost od hlouposti svého manžela, ale mysli na sebe a svoje děti!“ doporučila jí další obdivovatelka.

O názory, které Kim odsuzují, opravdu není nouze. „Sdílet takové soukromé fotky je naprosto nechutné. Nech si je pro sebe. Máš na víc,“ znělo další z mnoha varování. „Opravdu svým dětem dáváš dobrou životní lekci,“ mohla si Kim také přečíst na svém profilu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám