Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože měla během léta spoustu starostí i pracovních zakázek nad hlavu, rozhodla se strávit jedno odpoledne před fotoaparátem. Lucie Vondráčková (44) oblékla romantické bílé šaty a na jeden den si vyzkoušela, jaké by to bylo žít si jako hradní paní.

Nutno říct, že zpěvačka by se do doby, kdy se na hradě Nové Hrady procházely dámy s modrou krví, rozhodně hodila. Právě tam totiž vznikla série snímků k projektu (Ne)objevené tváře památek, který ukazuje na zapomenuté architektonické skvosty u nás.

Vondráčková před objektivem ale nepózovala sama. Měla k sobě také čtyřnohého přítele, koně Armanda, který je stejně jako ona naprostý profesionál. „Armando není jen tak ledajaký kůň. Jedná se o profesionálního filmového koně České barokní společnosti. Mohli jste jej vidět například ve Třech mušketýrech a zahrál si v připravovaném seriálu Carnival Row po boku Orlanda Blooma,“ svěřila fotografka Marketa Novak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám