Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Patrik Rytmus Vrbovský (47) pálí mosty za vztahem s Darou Rolins (51). Nejdříve jí ublížil slovy, že nikdy necítil to, co k Jasmině, a před pár dny ještě přisadil. Smazal všechny společné fotky ze svého instagramového účtu, a dokonce z youtube kanálu i píseň, kterou nahrál v minulosti Daře k narozeninám.

Co na to říká jeho současná přítelkyně Jasmina Alagič (34)? Ta celou kauzu považuje za nesmyslnou. "Měla jsem momenty, kdy mi to přišlo líto. Mám pocit, že jsme to všichni cítili jinak, než to média prezentovala. Byla nastavená válka, která u nás nikdy neexistovala. Nejsem v tom doma, jsem citlivá a mrzelo mě to. Řešila jsem v sobě, jestli někomu nebylo ublíženo," řekla Super.cz "S Patrikem jsme se o tom bavili. On to zle vůbec nemyslel," dodává.

Nebylo to podle ní od Patrika velmi necitlivé? "Je pro mě těžké se k tomu vyjadřovat. Přijde mi zbytečné, abych k tomu něco říkala já. Přijde mi i silné říkat, že to byl pro Daru masakr. Nikdo netušíme, jaké byly čí emoce. Já jen doufám, že je všechno v pohodě a nikomu nebylo ublíženo," dodala.

Reklama

Další články

Načítám