Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Faris (41) se rozvádí s hollywoodským fešákem Chrisem Prattem, a jako by toho neměla už tak dost, fanoušci na sociálních sítích ji počastovali tvrdou kritikou kvůli její pohublé postavě. Nutno podotknout, že herečka je opravdu kost a kůže, nicméně komentáře fanoušků byly tak drsné, že herečka sama raději svůj poslední příspěvek na Instagramu smazala.

„Tohle je tak nezdravé, najez se,“ objevilo se v komentářích pod fotkou, na které hvězda Scary Movie neměla kalhoty. „Tohle je alarmující. Tato fotka vypadá jako volání o pomoc. Doufám, že se ti dostane pomoci, kterou potřebuješ,“ stálo v dalším komentáři. Poznámky sledujících si komička evidentně vzala k srdci, protože snímek ze své sociální sítě následně raději odebrala.

Byli však i tací, kteří se herečky zastali a povzbudili ji, že je krásná v každé velikosti, ale je to její zdraví, o co se strachují. Anna sama se ke své postavě nebo zdravotní kondici prozatím nevyjádřila, nicméně fakt, že snímek raději smazala, tak trochu o něčem vypovídá. Snad je sympatická blondýnka v pořádku a z ošidné situace se brzy oklepe. Mezitím si v naší galerii můžete prohlédnout Anniny fotky z poslední doby, na kterých se opravdu téměř ztrácí před očima.

Reklama

Další články

Načítám