Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

S Bradem Pittem zůstala jen u zasnoubení a s Chrisem Martinem z kapely Coldplay se po 13 společných letech v roce 2016 rozvedla. V životě slavné herečky se objevil muž, který ji o víkendu přivedl k oltáři.

Když se Gwyneth Paltrow (51) rozpadla rodina, nevěřila, že ještě někdy oblékne svatební šaty. Producent seriálů Glee, American Horror Story a American Crime Story Brad Falchuk ji přiměl změnit názor. „Myslela jsem si, že už se toho nikdy znovu nedočkám. Mám děti a další manželství jsem si nepřipouštěla. A pak jsem potkala tohoto úžasného muže, který vše změnil. Užívám si ten pocit, že jsem znovu manželkou,“ prozradila herečka britské edici magazínu Marie Claire.

„Nejde jen o samotnou svatbu. Tou teprve všechno začíná. Vytvoříte jakousi třetí bytost, o kterou musíte pečovat,“ dodala herečka, která v 90. letech tvořila pár s Bradem Pittem. Bývalému partnerovi je dodnes vděčná, že ji na počátku kariéry chránil před všemi, kdo měli tendence jí ublížit. Film Zamilovaný Shakespeare, který Gwyneth přinesl Oscara, totiž produkoval Harvey Weinstein, nechvalně proslulý sexuálním obtěžováním hereček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám