Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Hunger Games Jennifer Lawrence (33) si vyrazila s novým přítelem Cookem Maroneym a oba vypadali, že se skvěle baví. Se šarmantním fešákem randí Lawrence podle všeho už několik měsíců.

Maroney je ředitelem galerie New York’s Gladstone a v uměleckém světě je velmi respektovaný. A jako správný obchodník s uměním také rád zavítá na večírky, kde se může setkat s potenciálními klienty.

Pár společně dokonce vyrazil na premiéru filmu The Favourite v rámci filmového festivalu v New Yorku. Přestože ve snímku hraje hereččin bývalý partner Nicolas Hoult, Cookovi to zřejmě nijak nevadilo. A nevadil mu ani další bývalý jeho milé, který na premiéru zavítal.

Tím byl režisér Darren Aronofsky, se kterým Lawrence natočila propadák matka! a následně s ním byla ve vztahu něco málo přes rok. Jennifer se nejednou nechala slyšet, že pro ni není problém zůstat kamarádka s bývalými partnery. To by jí ostatně většina hvězd mohla závidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám