Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úřadující královna krásy, Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (25), se na muzikálu Fantom opery objevila ve velmi sexy šatech, ve kterých vynikaly především její vnady. Podobný vzor už jsme na ní jednou viděli. Na premiéře filmu Po čem muži touží se objevila v kostýmu z úplně stejné látky.

"Měla jsem zapůjčený kostým a tyto krásné šatičky od návrhářky Lay Sedlákové. Jsou velmi pohodlné, není nic vidět, a i když jsou mi v poprsí větší, cítím se dobře," řekla Super.cz Lea na Fantomovi opery.

Z muzikálu byla nadšená. "Je to úžasné představení. Nejhezčí muzikál, jaký jsem kdy viděla. Klobouk dolů před všemi účinkujícími," říká Šteflíčková, která v prosinci letí Českou republiku reprezentovat na nejprestižnější soutěž krásy světa Miss Universe.

"Začnu s přípravami v nejbližší době. Šaty mi bude připravovat návrhářka Sandra Marková, budou se šít přímo na mě," dodala Česká Miss 2018.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám