Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Čížkovská (58) se do povědomí diváků dostala počátkem devadesátých let, kdy si zahrála striptérku Álu.

Od té doby už uplynulo sedmadvacet let, ale herečka své půvaby rozhodně neztratila. A zároveň si klidně může dovolit vytasit své ženské zbraně. Televizní obrazovky ovšem tentokrát vyměnila za divadelní jeviště.

V nové divadelní komedii Divadla U Hasičů Drahá legrace její kostýmy víc odhalují, než skrývají a mužská část hlediště si tak určitě přijde na své. Obzvlášť když jí z hlubokého výstřihu téměř vykouklo ňadro, měl její divadelní kolega Josef Carda co dělat, aby se jí díval do očí. Herečka si proto preventivně přelepila bradavku náplastí.

„Moje Christine je designérka a hlavně žena činu. Jde si za svým, nemá úplně morální hranice, chce peníze, mít se skvěle, prostě být zazobaná a tomu podřizuje své jednání. V tom si s ní moc nerozumím, ovšem je to role a hraji ji, jak nejlépe umím. Jde o jinou dámu s úplně rozdílným pohledem na život, než mám já. Proto se mi i líbí, být někým úplně jiným. A hlavně celé představení je plné humoru a ten já mohu,“ nechala se slyšet Čížkovská, která sklidila zasloužené ovace.

„Tolik kytek jsem snad ještě nikdy nedostala, doufám, že se s nimi nacpu do taxíku,“ lebedila si herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám