Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety předčasně zemřel moderátor Černých ovcí Vlado Štancel (†52). Teď se v České televizi loučí s dalším kolegou. Ve věku 57 let zemřel redaktor Jan Kiss, který točil reportáže nejen pro Černé ovce, ale i pro pořad Gejzír či Objektiv 24.

„Přátelé, snažíme se vám přinášet jen samé hezké zprávy a ukazovat život z té lepší stránky. Dnes to ale, bohužel, nejde. Opustil nás totiž letitý kolega a kamarád Jan Kiss, který pro vás v České televizi natočil spoustu reportáží. Honzo, ty nenapravitelný snílku a pábiteli, už teď nám moc chybíš a budeš scházet. Vždycky jsi miloval nebeské koráby všeho druhu, tak ať Tě ten Tvůj zanese někam, kde budeš šťastný. Zasloužíš si to, nezapomeneme,“ stálo na facebookové stránce pořadu Gejzír.

Jan Kiss spolupracoval se zmíněným Vladem Štanclem nejen na pořadu Černé ovce, ale i Testovinách. Naposledy se ale podílel především na zábavně-publicistickém pořadu Gejzír.

Reklama

Další články

Načítám