Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka známá ze seriálů Melrose Place či Zoufalé manželky Marcia Cross (56) na sociální síti uvedla, že bojovala s rakovinou. Fanouškům to vzkázala s tím, že nyní je již „zdravá“ a „šťastná“.

Cross nejdříve zveřejnila fotku s mokrými vlasy, poté následoval vzkaz adresovaný „nejdražším a nejmilejším fanouškům“.

„Omlouvám se, že můj post nebyl jasný. Jsem po rakovině. Vše je nyní dobré. Byla to těžká cesta, ale jsem zdravá, šťastná a mnohem vděčnější než kdy dřív. Děkuji z celého svého srdce za všechnu vaši lásku. Marcia.“

Následně ještě dodala, že zveřejnit zprávu pro ni bylo „osvobozující“. „Neptám se, jak nebo proč mi tento akt dodal tolik síly, ale děkuji bohu nebo čemukoli, že mě pobídl k tomu se takto obnažit. Opravdu jsem nečekala tolik láskyplných a milých odpovědí, kterých se mi dostalo,“ svěřila herečka s tím, že „pokud by to někoho zajímalo“ - měla rakovinu konečníku.

Cross je od roku 2006 provdaná za Toma Mahoneyho, jenž v roce 2010 také prodělal rakovinu.

„Jsem vděčná a šťastná, že jsem naživu, ale smutná, že mi vypadaly vlasy, teď je mám asi třícentimetrové,“ napsala k snímku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám