Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stříbrná SuperStar Eliška Rusková (15) zkouší své štěstí na hudební scéně prvním singlem El Latino, ke kterému natočila videoklip u moře. V pondělí pak proběhl slavnostní křest, na který se vyzbrojila opravdu odvážným outfitem.

Teprve patnáctiletá zpěvačka se na svém významném dnu ukázala v průsvitných šatech. „Je to tematické, protože je mám v klipu. Konkrétně tyhle šaty jsou asi nejhezčí a jsou od Michala Marka,“ pochlubila se Super.cz.

Krásné šaty nejspíš okouzlily i jejího dobrého kamaráda ze SuperStar Petra Borkovce (19), který na křtu nemohl chybět. „Já mám přítele a Petr to moc dobře ví. Víme o sobě všechno a dá se říct, že jsme nejlepší kamarádi a že nás SuperStar sblížila,“ ohradila se zpěvačka vůči spekulacím, týkajícím se jejich údajného vztahu.

Ve skutečnosti tato sympatická brunetka chodí už nějaký čas s přítelem Tobiášem, který se však akce nemohl zúčastnit, neboť momentálně pobývá v Americe kvůli studiu. Možná je to ale dobře, že nedorazil. Těžko říct, jak by reagoval na fakt, že mu Elišku okukuje v tak odvážných šatech jeho sok.

„Přítel je hodně žárlivý, ale vždycky ho nějak uklidním. Jediné, co můžu říct, je, že miluju jenom jeho,“ vzkázala mu.

Reklama

Další články

Načítám