Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tolik rozruchu, kolik se v soutěži SuperStar neslo kolem finalisty Petra Borkovce (19), se snad v historii soutěže nikomu vzbudit nepovedlo.

Nejdřív se opil tak, že propásl nástup před porotu, a aby toho nebylo málo, tak se veřejně vyznával ze svých citů k porotkyni Kataríně Knechtové (37). U dvoření to ale podle jeho slov neskončilo a mezi věkově nesourodou dvojicí prý proběhl i románek. Slovenská zpěvačka vždy mluvila pouze o přátelství.

„Já sám nevím. Moc se k tomu nechci vyjadřovat. Vyšlo pár článků, ale já jsem je ani nečetl. Viděl jsem jenom titulky a doufám, že tam byla samá pozitiva a nic negativního,“ odpověděl Super.cz na otázku, zda s Katarínou překročil přátelskou hranici.

Možná si mladý zpěvák přízeň krásné brunetky vysvětlil trochu jinak. Ať už ale mezi nimi bylo cokoliv, dnes je pojí jen čistě přátelský vztah. „Přátelé jsme stále a doufám, že se to nebude nějak měnit,“ řekl mladík na křtu nového singlu a videoklipu stříbrné SuperStar Elišky Ruskové (15).

Reklama

Další články

Načítám