Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návštěvníci bratislavských dnů módy letos možná viděli víc, než by chtěli. Jedna z účastnic, populární blogerka Alexandra, která je známá také jako Alex Wortex, totiž přítomné děsila nejen svým zjevem, ale také vulgárně odhaleným ohanbím, které depilaci hodně dlouho nezažilo.

Do společnosti si Wortex, která se proslavila na sociálních sítích lascivními fotkami a videi, vyšla v růžové paruce, modrém klobouku a stejně barevném chlupatém kabátku, pod kterým bohužel měla jenom cosi, co připomínalo spodní prádlo. Z kalhotek jí vyčnívalo zmiňované ochlupení, od kterého skutečně nešlo odtrhnout oči.

Kontroverzní celebritu, kterou na Instagramu za její projevy dost často lidé nenávidí, na akci doprovodila maminka, jak jsme si mohli všimnout na jejích Instastories. Z těch je patrné, že si Alexandra zvýšenou pozornost velmi užívala.

Fotografům dokonce pózovala ve vulgárních pózách a vystavovala svého „bobříka“, jak ochlupení sama nazvala, na odiv. Je s podivem, že ji z akce, kam měly přístup i děti, nikdo nevyvedl. Svého ovšem mladá blogerka jednoznačně dosáhla a díky ochlupení si nyní může i ona užít chvilku slávy. Mluví o ní totiž celá země.

Reklama

Další články

Načítám