Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku zabodovala v soutěži krásy, ale hned poté odcestovala do zahraničí. Česká modelka Veronika Krajplová odletěla krátce po triumfu do Paříže, kde už zůstala. "V Česku jsem moc nepracovala, žila jsem v Paříži, víc jak čtyři roky. Teď jsem se vrátila domů a létám za prací z Brna. Hned zítra letím na dva dny fotit do Paříže. Je to pro mě lepší," řekla Super.cz Veronika, vítězka soutěže krásy Look Bella 2012.

Za sebou má focení pro prestižní magazíny i hvězdné kampaně. "Fotila jsem světovou kampaň pro MAC a Swarovski," to považuji asi za své největší úspěchy.

Nikdy nebyla kost a kůže. Nebyla nucena drasticky hubnout jako řada jejích kolegyň, aby mohla být také hvězdou fashion weeků. "Měla jsem štěstí, že jsem měla skvělou agenturu, nikdo mě hubnout do vychrtlosti nenutil. Jsem komerční typ, mám práci v této sféře. Navíc jsem začala pozdě, je mi 27 let, začala jsem v 21 letech, což je na světový modeling hodně pozdě. Neměla jsem ambice na fashion weeky," vysvětluje.

Krásná Veronika je nápadně podobná partnerce Jaromíra Jágra Veronice Kopřivové (33). "Párkrát jsem to slyšela. Veronika se mi líbí, tak je to fajn," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám