Hlavní obsah
Článek

Ještě neproběhlo ani první živé vysílání letošního StarDance a už slaví úspěchy. Taneční partner moderátorky Daniely Písařovicové (45) slaví triumf ve své kariéře. Michal Mládek se o víkendu stal popáté medailistou na Mistrovství světa profesionálů.

„I když se maximálně věnuji Daniele a přípravě na přímé přenosy StarDance, odskočil jsem si o víkendu s dlouhodobou taneční partnerkou Šárkou Hesovou do lucemburské Bretagne na Mistrovství světa profesionálů,“ svěřil se Super.cz tanečník, který domů nepřijel s prázdnou.

„Je z toho bronzová medaile v kategorii standardních tanců. Mám z toho velkou radost. Znamená to, že když se chce, všechno jde! Daniela mi fandila na dálku až v posledních dvou dnech, protože jsem jí to dříve neřekl. Věřila v náš úspěch, protože ví, že Šárka má stále ještě lepší postavení než ona,“ dodal se smíchem Michal, který úspěchu nadšený.

Získat medaili na Mistrovství světa profesionálů ve standardních tancích se mu totiž podařilo popáté. Uvidíme, zda podobné úspěchy bude slavit na parketu i s Danielou Písařovicovou.

Reklama

Další články

Načítám