Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sklonku května se stal Tomáš Hauptvogel (44) otcem. Radostnou novinu oznámil hned následující den a zároveň novorozenou dcerku Natálku ukázal světu.

Po čtyřech měsících se teď bývalý moderátor zpravodajství na Primě pochlubil novými snímky miminka, které za tu dobu pěkně povyrostlo.

Nové fotky přitom vznikly na zámku Štiřín, kde Tomáš v zimě oznámil, že se stane tatínkem. Vrátil se tak na místo činu, tentokrát už ale s celou rodinkou. V zámecké zahradě si pak udělali piknik. „S Monikou piknikujeme vždy a všude. Na každé naší cestě jsme si nějakou tu hostinu pod širým nebem užili,“ prozradil Hauptvogel.

Rodinný výlet si moc užila i malá Natálka. „Nejdříve se jí líbily všechny stromy, a nakonec usnula přímo na dece. Několik hodin jsme se tak zabavili v zámeckém parku, ve stínu stromu, debužírovali z piknikového koše dobroty a užili si tak nádherné rodinné popoledne,“ dodal moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám