Hlavní obsah
Článek

Na začátku reality show Robinsonův ostrov působila holohlavá kráska Nika Doné trochu jako zjevení. Na rozdíl od ostatních účinkujících totiž tato vizážistka nepřišla do soutěže s žádnými dovednostmi, které by jí usnadnily přežití v drsné divočině. Přesto se v ní dostala hodně daleko a dlouho měla velké šance na vítězství.

Přestože si pohádkovou výhru z ostrova nakonec neodnesla, dobrodružství se jí zarylo hluboko pod kůži a na cestách vystačí i s minimem.

Už týden si Nika užívá romantickou dovolenou na řeckém ostrově, kam vyrazila jen s příručním zavazadlem. „Jen pasy, jedno příruční zavazadlo pro nás oba, kam jsme si hodili jen plavky a náhradní trička, ale já jsem nezapomněla přihodit tyhle boží šaty, i když s sebou nemám ani lodičky, malovátka, prostě nic,“ napsala Robinsonka na Instagram k fotce, na které má na sobě zářivě žluté šaty.

V ostatních případech ale volila mnohem vzdušnější outfit, v kterém vynikly její ladné křivky. Na jedné fotce se pak ve svůdné póze jako nymfa rozhlížela do dáli po moři. „Vyhlížela jsem piráty! Je úplně jedno kolik mi je, všude musím vylézt, vyskočit, seskočit, všechno vidět a vědět,“ napsala k sexy fotce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám