Hlavní obsah
Článek

Svou kariéru rozjela jako modelka, pak se snažila prosadit jako zpěvačka v soutěži Česko Slovensko má talent, funguje jako herečka a koketovala také s módním návrhářstvím. My jsme Karolínu Krézlovou (36) zastihli zrovna v roli modelky.

„S herectvím neustále koketuju a modelingu se věnuju taky průběžně,” nechala se slyšet Krézlová, která předváděla na narozeninové oslavě jediného českého módního řetězce. „S touto značkou spolupracuji už asi dva roky. Stojím jim modelkou při tvorbě oblečení. Řeší na mě střihy,” rozpovídala se o práci fitmodelky Krézlová. Karolína, která byla a možná také stále ještě je, přítelkyní herce Vladimíra Polívky, dělá pro českou módní značku podobnou práci, jakou dělala Veronika Hejlíková (dříve Fašinová) pro francouzský módní dům Céline.

Karolína si kvůli této práci musí držet linii, ale není to prý vždy jednoduché. „Nesmí se mi změnit postava, ale to se dá někdy těžko zařídit, protože ženám vlivem hormonů váha přece jen kolísá. Mně naštěstí přirozeně funguje metabolismus, tak to drží samo,” říká Karolína, která má to štěstí, že nemá sklony k tloustnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám