Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že změnil barvu vlasů, jsme si všimli už na vyhlášení Muže roku. To ale nebyl čas to rozebírat. Na finále další soutěže, která každoročně probíhá v divadle v Náchodě, Batist Nej sestřička, už jsme si ale předloňského vítěze mužské soutěže krásy Josefa Kůrku vzali na paškál.

"Začal jsem docela dost šedivět. A i když je mi šestadvacet, tak si lidi mysleli, že jsem o deset let starší, takže jsem to chtěl nějak vyřešit a odbarvit si celou hlavu na šedou mi přišlo jako dobrý nápad," vysvětloval fitness trenér, který před dvěma roky zvítězil ještě s občanským povoláním dozorce ve věznici, jak dospěl k zásadní změně image.

Realizace však byla prý horší. "Nejdřív jsem vyzkoušel docela osvědčený a drahý salon v centru Prahy, kam jsem přinesl fotku, jak si to představuju. A tam mi řekli, že nic takového s mými vlasy nejde," vyprávěl nám. Pak si nechal poradit, že to má zkusit v největší pražské asijské tržnici. "Tam to zvládli na jedničku a napoprvé, i když taky nejsou nejlevnější," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám