Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Gemrotová (38) před čtyřmi lety odložila kvůli premiéře muzikálu Fantom opery svatbu s houslistou Sašou Kopkou. A nyní při obnovené premiéře v GoJa Music Hall je stále svobodnou dívkou.

"Nic se nezměnilo v mém vztahu k Sašovi. Můžu říct, že papír nemáme. Určitě to přijde s dětmi. Chceme děti přivést do úplné rodiny, těhotná nejsem. Momentálně neplánuji v nejbližších měsících otěhotnět, a tím pádem ani svatbu," řekla Super.cz Gemrotová.

Na obnovené premiéře byla nervóznější než kdy předtím. "Měli jsme ještě větší zodpovědnost než kdy dřív. Měli jsme obrovskou trému, ani při první premiéře jsem nebyla tak nervózní," prozradila.

Největší nervy má ze zpívání před svým tatínkem, který je uznávaný hudební režisér. "Mít vedle sebe rodinu je jedno z nejdůležitějších a zároveň nejnáročnějších, protože jsou všichni muzikanti, slyší výborně. Zpívat před tatínkem je náročné, stydím se, mám trému. Nervy byly velké," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám