Hlavní obsah
Článek

Jen málo z těch, kteří se dnes potkají s Viktorem Dykem, by tipovalo, že tento muž před pár měsíci bojoval o život. Hudebník si vlivem pádu ze schodů způsobil vážné zranění hlavy i dalších částí těla. „Asi ještě nebyl čas odcházet jinam. Asi tady mám ještě něco udělat,” říká exmanžel Ivany Jirešové.

I v tomto fatálním případě se ukázalo, že všechno zlé může mít svou dobrou stránku. „Beru to jako jeden ze svých životních milníků. Musím se přiznat, že se cítím lépe než předtím. Pro mou přítelkyni a dceru to muselo být hrozně těžké, o to víc jsme ale všichni spokojenější a vděčnější. Já si užívám života o to víc,” říká zpěvák, který byl šťastný mimo jiné i za to, že po nehodě nezapomněl texty písní.

Hudebník otvírá novou kapitolu života. „O mém úrazu bylo napsáno hodně, a ne vždy byla všechno pravda. Byla to pro mě důležitá zkušenost,” říká Viktor, kterého čeká spousta zajímavých projektů, např. spolupráce se stříbrnou SuperStar Eliškou Ruskovou.

Těší ho i rodina. „Budu brzy dědečkem. Moje dcera, která brzy oslaví důležité životní jubileum, se stane maminkou. Na to se moc těším," dodal Dyk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám