Hlavní obsah
Článek

Producent František Janeček (79) měl hned dvojnásobný důvod k radosti. Má za sebou veleúspěšnou obnovenou premiéru světově proslulého muzikálu Fantom opery v GoJa Music Hall a v ten samý den oslavil své 74. narozeniny.

Z uměleckých výkonů svých oveček byl nadšený. "Spokojenost byla vidět u diváků, to je ten základní ukazatel. Nic dalšího neexistuje. Zkoušeli jsme víc jak dva měsíce velmi intenzivně. Ani to jinak nejde. Kdybych s nimi nebyl spokojený, tak je na jeviště nepustím," řekl Super.cz Janeček, který chválil Natálku Grossovou a Pavla Vítka, kteří jsou nováčci v souboru.

Velká oslava Janečka nečekala. "Půjdu spát, to víte," řekl Super.cz se smíchem. A prozradil, že už rok se nedotkl alkoholu. "Víc jak rok jsem nealkoholický muž. Piju čaj, vody a svátečně nealkoholické pivo. Budu si dnes připíjet vodou," překvapil.

"Říkal jsem si, že to bude komplikované, ale je to jen otázkou návyku. Nic mi to nyní neříká. Byl jsem velký vinař a najednou jsem přestal. Měl jsem v Americe jistý zdravotní probém. Když si poležíte, a nemáte žádný přísun alkoholu, tak si na to pak zvyknete," dodal producent Fantoma opery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám