Hlavní obsah
Článek

Jitka Schneiderová (51) to ve třetím díle Tváře neměla jednoduché. Musela předvést Jirku Korna a zapět piseň Žal se odkládá. Ač se společně s Michaelou Badinkovou (45) podělila za zisk 21 bodů o třetí až čtvrté místo, od diváků schytala pořádnou vlnu kritiky.

Na sociální síti se řada z nich shodla na tom, že maskéři nejspíš měli dovolenou a Jitka se Kornovi vůbec nepodobala. Navíc zkritizovali i její zpěv. „Připomíná mi spíš Evu Holubovou (65) kříženou s Leonou Machálkovou (56) než Korna,“ rozčilovala se jedna z divaček.

„Kterej blbec ji maskoval, ta nevypadá vůbec jak Jirka, vypadala jak deb*l,“ přidala se další. „Toto má být Korn??? Ani zpěvem, ani vzhledem, maskéři dneska spí???“ dodal další nespokojený divák.

Našli se samozřejmě i tací, kterým se Jirka Korn v podání Schneiderové líbil. „Tanec bezva a napodobovat Korna, no nevím, kolik z nás to umí. Koneckonců zazpívat celkem čistě je taky umění,“ našla Jitka aspoň nějaké zastání.

„Tak tohle vykouzlí úsměv každýmu. Strašně roztomilý a věrný vystoupení. I kdyby tenhle díl prohrála, bude pro mě nejlepší,“ dočkala se herečka dokonce pochvaly.

A co si myslíte vy? Povedla se Jitka Schneiderová jako Jirka Korn, nebo ne? Hlasujte v anketě pod článkem?

Líbí se vám Jitka Schneiderová jako Jiří Korn?
Ano, takhle proměna se povedla
3,6 %
Ne, vůbec se mu nepodobá
70,9 %
Nevím, Tvář mě nezajímá
25,5 %
Celkem hlasovalo 1954 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám