Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista SuperStar, zpěvák a dermatolog původem z Teheránu, konečně zakotvil ve vztahu. Perský hřebec Ali Amiri, jehož tělo opěvovaly mnohé ženy ze šoubyznysu, už chodí neskutečných devět měsíců se studentkou cestovního ruchu Petrou Paulovou. A asi spolu i opustí Česko.

"Je to můj nejdelší vztah," přiznal Ali. "Necítil jsem potřebu se seznamovat s někým jiným. Mám v plánu v květnu odjet pryč a uvidíme, jak to bude dál. Ještě jsme to do podrobností nerozebírali," svěřil Amiri. Ten má nabídku pracovat jako lékař hned v několika zemích. "Oslovili mě z jedné kliniky ve Švédsku, pak z Anglie, kde žije moje sestra, a také z Dubaje. To je mi asi nebližší," upřesnil.

Ali stále váhá. Po atestaci z dermatologie se určitě do zahraničí chystá i z toho důvodu, aby našel víc posluchačů, kteří budou rozumět textům jeho písní. "Ale jedno vím jistě. Domů do Iránu se vracet nechci. Je tam složitá politická situace a člověk má problém i říct svůj názor na veřejnosti. Ani moji rodiče nechtějí, abych tam byl," míní Ali Amiri.

Exotický zpěvák dorazil se svou milenkou do pražského Hard Rock Cafe, kde v rámci charitativní akce Pinktober pokřtil své nové cédéčko Petr Bende. "Známe se spolu ze SuperStar a od té doby jsme přátelé. Když mne Petr pozval, tak jsem nemohl chybět," vysvětlil Amiri.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám