Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Michaela Sejnová Dittrichová (26) je už dva roky šťastnou maminkou. Když zrovna neběhá po place primáckého seriálu Modrý kód, tráví čas se svým malým Matějem, kterému se co nejvíce věnuje.

Herečka tentokrát vyrazila se svým chlapečkem na pražský Vítkov, kde se každoročně pořádá běh pro nadaci Terezy Maxové. „Jsem ráda, že jsem se mohla akce za seriál zúčastnit a pár korunami také nadaci pomoci. A protože jsem tady se synem, tak nemůže být řeč o běhu, ale o chůzi. Každý den mám ale dostatek pohybu,“ pochlubila se nám herečka, která předvedla ve sportovním outfitu také svou štíhlou figuru.

„Matějovi jsem koupila plyšového maskota akce, takže je tady totálně nadšený,“ dodala se smíchem blondýnka, které chlapeček jako by z oka vypadnul. Krásná Míša má svého prvorozeného syna s jevištním mistrem Jiřím Dittrichem, za kterého se letos v létě, dva roky po narození Matěje, provdala.

Reklama

Další články

Načítám