Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) tvrdí, že jí její stále ještě manžel Tomáš Plekanec (41) údajně řekl, aby se syny zůstala v Česku. Hokejista to ale rázně popírá!

Své syny chtěl mít naopak nablízku, a proto Lucii pronajal dům v Montrealu jen pár kroků od jeho. K dispozici má nájemní smlouvu s jasným datem, kdyby chtěla Lucie tvrdit něco jiného.

"Zpáteční letenky z ČR do Kanady byly p. Plekancem pro p. Plekancovou Vondráčkovou i pro obě děti objednány a uhrazeny v řádu měsíců dopředu, na této objednávce nebylo za strany p. Plekance nikdy nic měněno, p. Plekancová Vondráčková je k návratu do Kanady i s dětmi využila," řekla Super.cz právnička hokejisty Mgr. Lenka Radoňová.

"Dům, který má p. Plekancová Vondráčková na náklad p. Plekance k dispozici k oddělenému bydlení, si sama vybrala, nájemní smlouva byla p. Plekancem podepsána 18.8.2018," dodala právnička.

Reklama

Další články

Načítám