Hlavní obsah
Článek

Dceru bývalého fotbalisty Tomáše Ulfalušiho jsme měli možnost vídat i v muzikálových produkcích, kdy hrála dětské role. Nicméně už z ní vyrostla krásná slečna. Zpěvu se věnuje dál, ale už sólově. Jednou by chtěla prorazit i v zahraničí.

I to bylo jedním z důvodů, proč mladá Kateřina změnila školu, jak nám vyprávěla na představení nové únikové hry v historických sklepeních domu v Mostecké ulici u Karlova mostu. Dostali jsme se k tomu díky dotazu na známku z dějepisu, který by mohl být v takové hře docela důležitý.

"V minulé škole jsme měli jenom slovní hodnocení, teď jsem ale nastoupila do nové, tam už známky budou. A všechny předměty máme v angličtině," prozradila. "Všichni víme, že angličtina je velmi důležitá, a pokud nebude jenom průměrná, ale nadprůměrná, tak má podstatně větší šanci se uplatnit i v zahraničí," míní tatínek Tomáš.

Kačka má ovšem o uplatnění v zahraničí své vlastní představy, ráda by zamířila do vod šoubyznysu. "Chtěla bych být zpěvačka nebo herečka někde právě v Americe. Zpěvu se teď věnuju sólově, v žádném muzikále nejsem, pracuju sama na sobě," vysvětlila.

A Tomáš prý dceru v každém jejím rozhodnutí podpoří. "Od toho jsem rodič, abych ji podporoval, a pokud bude mít talent, bude se to líbit a bude na to mít, tak za ní vždycky budu stát," ubezpečil nás.

Reklama

Další články

Načítám