Hlavní obsah
Článek

Princ Harry slaví už 34. narozeniny! Sice se letos oženil, ale ani to mu na popularitě neubralo. Sympatického zrzka si oblíbili snad po celém světě a jeho popularita stále stoupá. Podívejte se na šest důvodů, proč je Harry (39) tolik populární.

Umí to s dětmi

Kdo by si nepamatoval video, jak princ Harry sedí na tribuně a pojídá popcorn, který mu začne krást holčička sedící vedle něj. Kdo čekal, že ji princ napomene, byl na omylu. S roztomilou malou slečinkou totiž začal dokonce laškovat.

Pro charitu by se rozkrájel

O Harrym je známo, že se opravdu vehementně snaží pomáhat, kde je potřeba. Podporuje na 22 různých charitativních organizací a s bratrem Williamem založil The Foundation of Prince William and Prince Harry, která podporuje znevýhodněné mladé lidi, udržitelný rozvoj, ochranu životního prostředí a v neposlední řadě blaho členů ozbrojených sil a jejich rodin.

Stále myslí na svou maminku

Většina lidí v mladém princi vidí jeho maminku, tragicky zesnulou princeznu Dianu. A nemýlí se. V pomoci druhým se Harry skutečně našel a většinu své práce zasvětil charitě. Nejednou se nechal slyšet, že by si v životě nejvíc přál to, aby na něj maminka byla pyšná. Jsme si jisti, že by rozhodně byla.

V uniformně vypadá božsky

Princův vojenský výcvik už je sice dávno minulostí, nicméně proběhl. Milióny žen po celém světě dodnes vzpomínají na to, jak byl princ v uniformě sexy. Uniformu už sice dávno zahodil, ale k nějaké té slavnostní příležitosti, jako je například vlastní svatba, si ji ještě rád oblékne.

Nejhezčí zrzek Británie

Než se z prince Harryho stal muž, nebyli zrzci u žen příliš populární. Jakmile však dospěl, nikdo už nevnímal zrzavou kštici jako handicap. Zrzaví muži po celém světě vděčí Harrymu možná za víc, než si myslí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám