Hlavní obsah
Článek

Podle původního plánu měla Andrea Pomeje (35) svého nového přítele Petra Plačka (38) oficiálně představit až na páteční obnovené premiéře muzikálu Fantom opery. Došlo k tomu ale už včera na české premiéře snímku filmu Predátor: Evoluce. „Musím se přiznat, že jsem vůbec netušila, že na této akci bude tolik novinářů. Vážně nás to s Petrem zaskočilo,” řekla Super.cz Andrea.

Pomeje s partnerem dorazila do kina mezi posledními. „Takovou smršť blesků jsme vůbec nečekali. Na české premiéře jsem byla naposledy dobrovolně s Jirkou (manžel Jiří Pomeje (†54), pozn. red.) někdy před osmi lety na filmu Lidice. Od té doby jsem chodila jen na takové povinné projekce našich známých. Vůbec mi tedy nedošlo, co mě bude čekat,” uvedla Pomeje.

Sexy hudebnice je na zájem novinářů přece jen zvyklá, její partner, který se živí jako klempíř, ale nikoli. A byl prý v šoku. „Péťa z toho filmu asi ani nic neměl. Přítomnost novinářů ho znervózňovala víc než příšery ve filmu,” smála se po premiéře hororového snímku Andrea Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám