Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Slick Woods (22) je tváří Rihanniny (30) kosmetické i oděvní značky Fenty. Nedávno vystavila svůj nahý těhotenský pupík na newyorském Fashion Weeku, ale asi jí to bylo málo. Na přehlídce Savage x Fenty oblékla pouze jednodílný kus prádla. Ten se skládal z provázků, které sotva zakryly, co měly.

Ačkoliv Woods vypadala skvěle, těhotná modelka v odvážném prádle byla přeci jenom trochu kontroverzí a okamžitě se stala tématem k diskuzím. A to byl přesně zpěvaččin záměr. Rihanna se svěřila Vogue, že přehlídkou chtěla podpořit přirozenou krásu žen.

„Ženy by měly nosit prádlo především kvůli sobě. Můžu jenom doufat, že podpořím jejich ženskou sílu a sebevědomí tím, že ukáži prádlo v jiném světle,“ vysvětlila, proč si vybrala k předvádění prádla nejen těhotné, ale i plus-size modelky.

Rihanna si modelky vybírá podle toho, jak se liší od ostatních. V jejích řadách najdete modelky všech ras i konfekčních velikostí. Chce tím podpořit všechny ženy, aby se nebály být sexy, třeba právě v těhotenství.

Woods nebyla jedinou těhotnou modelkou na přehlídce. Na molo se dostala i tanečnice, která předvedla krémový model, který sice zakrýval o něco víc, ale i tak nebylo mnoho prostoru pro fantazii. Na mole nechyběly ani zmiňované modelky kyprých tvarů, které prádlo předváděly se stejným sebevědomím jako jejich hubenější kolegyně. Klobouk dolů, Rihanna rozhodně ví, jak své zákaznice zaujmout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám