Hlavní obsah
Článek

Herci Michalu Suchánkovi (58) se stal pěkný karambol, o který se během natáčení seriálu Krejzovi postaral režisér.

Suchánek si v roli otravného souseda Čumpelíka musel vyzkoušet, jaké to je, když ho přijde zatknout policie. Mohlo to být poklidné natáčení jako každý den, kdyby ovšem režisér nechtěl, aby pouta na rukou zacvakla, a rekvizitáři neztratili klíč.

„Když to cvaklo, všichni ztuhli, nejvíc vedoucí výpravy. Pak z něj vylezlo, že klíče mají jen k těm rekvizitářským poutům. Takže jsme si vyzkoušeli, že odemknout opravdová policejní pouta čímkoli, čím je běžně odemykají filmoví hrdinové, nejde,“ přiznal se ke svému hříchu režisér.

V tu chvíli tak začala záchrana – dostat Michala Suchánka z pout. Jelikož rekvizitáři připravili opravdová policejní pouta, která se dají běžně koupit v army shopu, hledala se spása u policie. Herec tak s produkčním vyrazil autem na lov městské policie.

„Musím říct, že Michal byl po celou dobu naprosto v klidu a spíš mu to připadalo neuvěřitelné, než že by byl naštvaný,“ řekl režisér.

Přes hodinu tak trvalo, než se herec svých okovů zbavil. „Pan režisér prostě pouta zacvakl, a netušil, že k nim nikdo nemá klíč,“ komentoval herec situaci poté, co se vrátil, i v kostýmu, z policejní stanice. Reakce příslušníků na stanici prý byla profesionální a skvělá. A jakmile se Michal Suchánek dostal z pout, vrátil se na plac a pokračovalo se v natáčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám