Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Josef Klíma (67) působí na Televizi Seznam v novém reportážním pořadu Záhady. Jak se zdá, matador české investigativní žurnalistiky myslí i na zadní kolečka. Aktuálně se realizuje na divadelních prknech. Konkrétně Klíma přichází s novou divadelní talk-show Labyrint, se kterou startuje v novém Divadle Na Maninách.

„Když jsem od producentky Kateřiny Duškové dostal nabídku na vlastní talk show, neváhal jsem. Jen jsme chvíli hledali její zaměření, a nakonec jsme se dohodli, že pojítkem budou osobnosti, které mají zajímavé životní osudy a vynikají nebývalou odvahou a vnitřní silou, v čemž mohou jít většině z nás příkladem," vysvětluje moderátor, jehož proslavily investigativní pořady Na vlastní oči a Očima Josefa Klímy.

Dlužno dodat, že se nejedná o Klímovu první zkušenost s jevištěm, protože na divadelních prknech pravidelně vystupuje se svou kapelou. Nové pro něj však bude právě to, že Labyrint bude tematická talk-show, navíc mapující oblast, které se v Česku nikdo nevěnuje. „Ve většině talk-show se představují lidé, kteří jsou aktuálně něčím zajímaví. U nás se diváci seznámí s osobnostmi, které jsou obdivuhodné v tom, že se nevzdaly a bojovaly o svůj sen, názor nebo postoj někdy i navzdory všem," říká spisovatel a novinář a dodává, že věří, že diváci jeho talk-show v jednotlivých příbězích mohou najít odvahu na to změnit svůj vlastní život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám