Hlavní obsah
Článek

Takovou lásku slovenský šoubyznys ještě neviděl. Rytmus (47) je totálně zamilovaný do Jasminy Alagič (34). Raper udělal tlustou čáru za svou minulostí s Darou Rolins (51).

Osobně už spolu bývalí partneři nekomunikují. Názory si vyměňovali přes sociální síť, kde Rytmus vystupuje, jako kdyby snad poprvé prožíval vztah. Z jeho komentářů je zřejmé, že na Daru nevzpomíná v nejlepším. Před pár dny dokonce udělal rázné gesto a ze svého profilu na Instagramu smazal všechny jejich společné fotky.

Místo na jeho sociální síti už má jen Jasmina Alagič, která je zřejmě osudovou ženou jeho života. Tyto dvě spřízněné duše se hledaly tak dlouho, až se našly. „Posíláme vám trochu romácko balkánské energie. Od doby, co jsme se potkali, jsme spolu nonstop každý den a stále je to málo. Jsem rád, že tě mám,“ napsal Rytmus k další společně fotce se svou novou láskou.

Aby ale Jasmina jednou nedopadla jako Dara a fotky plné lásky neskončily ve virtuálním koši. Rolins byla sama překvapena tím, jak daleko Rytmus zašel. „Nevěřím. A pokud je to pravda, tak si toho cením. Je to gesto hodné zralého muže,“ reagovala zpěvačka na dotaz deníku Nový Čas.

Reklama

Další články

Načítám