Hlavní obsah
Článek

V poslední době si velmi pečlivě vybírá, na jakých akcích se objeví. Promoci asistenčních psů si ale Karel Gott (†80) nenechal ujít ani tentokrát. Patronaci na bohulibé akci, během které jsou předáni vycvičení asistenční pejskové majitelům s postižením, převzal už posedmé.

Zpěvák přišel ve společnosti ochranky ve skvělé náladě, vtipkoval a četnému publiku zazpíval řadu svých písní. "Chodím sem moc rád. Tahle každoroční oslava úspěšného dokončení výcviku psích profesionálů mi dělá radost i dojímá. Mohu vám všem slíbit, že když pánbůh dá zdraví, tak za rok se tu uvidíme zase. Říkám proto zatím jen na shledanou," uvedl zpěvák. Ten nejen vystoupil na improvizovaném pódiu, ale s Karlem Kahovcem nakrojil dort na oslavu Superdne 2018.

Na závěr své návštěvy motolského areálu společnosti Helppes – Centra pro výcvik psů předal zpěvák dvanáctiletému Oliveru Moravcovi jeho nového čtyřnohého druha, zlatého retrívra Sunnyho. „Ať je Ti, Olivere, ochráncem, věrným pomocníkem, a hlavně kamarádem,“ dodal Karel Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám