Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocker Saul Hudson, známý jako Slash (53) se konečně po dlouhých dohadech rozvedl s manželkou Perlou Ferrar (43). Bývalá hvězda Guns ‘N Roses ovšem musel sáhnout hluboko do kapsy. Podle dokumentů, které dostal k nahlédnutí The Blast, musel zaplatit jednorázově v přepočtu 146 390 000 Kč.

Dále musí měsíčně platit své manželce v přepočtu 2 290 000 Kč a necelých 900 000 Kč jako alimenty na děti. Jeho děti budou mít také nárok na 1.8 % z jeho příjmů až do roku 2036. Slash podle dokumentů navrhl tato čísla soudu sám v červnu letošního roku a Perla konečně souhlasila.

Rocker si naštěstí smí ponechat sbírku kytar, která má hodnotu kolem 44 000 000 Kč. Slash a Perla se o penězích dohadovali čtyři roky. Rocker svou exmanželku nařkl, že z něj chce vyždímat co nejvíce, a ona jeho pro změnu, že skrývá peníze. K tomu ho podle Perly měla navádět jeho současná přítelkyně Meegan Hodges, kterou nařkla i z útoků na svou osobu na Instagramu.

Slash a Perla mají dva syny Londona (15) a Cashe (14). Pár se bral v roce 2001 bez předmanželské smlouvy. Slash požádal o rozvod dvakrát, naposledy v prosinci 2014. Od té doby se dohadovali na podmínkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám