Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pořadu Ano, šéfe! už jsme si za ta dlouhá léta zvykli opravdu na ledacos. Přísný šéf Zdeněk Pohlreich (67) už se setkal s otřesnými podmínkami v kuchyních, bizarním případem ukradeného řetízku a teď v novém díle i se zásahem policie.

Zatímco loni se policie snažila jenom pomoct zjistit majitelům chomutovské restaurace, kdo jim odstřihl elektřinu, tentokrát muži zákona nastoupili přímo na kuchaře pojízdného bistra v Ostravě.

Dva bratři, kteří kvůli zpřísnění pravidel své pojízdné bistro prodávající hamburgery zavřeli a místo něj si otevřeli kamenné bistro, na popud Pohlreicha znovu vyjeli prodávat do ulic. Bez povolení však zaparkovali rovnou na ostravském náměstí, a to se nelíbilo místní policii, která se snažila prodej burgerů utnout už po 39 minutách.

Obměkčit strážníky se Šéfovi nepodařilo, na místě činu se ale naštěstí objevila mluvčí ostravského magistrátu, která vysvětlila, kde smějí majitelé bistra legálně parkovat, a policisté pak jen dohlédli na jejich urychlený přesun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám