Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvě rodiny, dva odlišné světy. Recept, podle kterého Nova kombinuje účastníky Výměny manželek, je jasný. Propojit rodiny, které vytvoří co nejrozdílnější, a tedy většinou i nejzajímavější/ nejvýbušnější/ nejkontroverznější kombinaci. Příští díl nebude výjimkou.

Mladá rodina z Příbrami, kterou tvoří Kristýna (25), Ondřej (24) a jejich dcera Kristýna (2,5), se v něm potká s šestičlennou rodinou z Milovic, již tvoří Věra (38), Aleš (44), Anička (9), Lukáš (7), Lucka (5) a Eva (2). Zatímco první se do pořadu přihlásila z touhy po změně, druhá z finančních důvodů a také proto, aby se Věra dočkala uznání od manžela.

Žena z Příbrami začne o správnosti rozhodnutí zúčastnit se projektu pochybovat hned v úvodu, když dorazí do svého dočasného obydlí. Poukazuje na stísněné prostory, špinavé stěny, oprýskané dveře, nebo potraviny za oknem kvůli toho času nefunkční ledničce. Z prostředí, v němž má mladá maminka deset dní bydlet, se rozpláče. „To je strašný, hlavně, že mají zvířata. Smrad z nich je, no prostě hrůza,“ vzlykala s tím, že „tohle musí rozdejchat“.

Reklama

Další články

Načítám