Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská herečka Kate Beckinsale (45) ví, jak zazářit na červeném koberci. Když se objevila v rudé róbě na premiéře filmu Láska a přátelství na festivalu amerického filmu ve francouzském Deauville, s davem rozhodně nesplynula. V hlubokém výstřihu vystavila na odiv dokonalý dekolt.

Beckinsale je jednou z hereček, která dokazuje, že věk je jenom číslo. Oxfordská studentka debutovala ve filmu Mnoho povyku pro nic v roce 1993, když ještě byla na studiích. Zahrála si v řadě britských filmů a až o několik let později se začala objevovat i v amerických snímcích jako Pearl Harbor, Underworld, Van Helsing nebo Kontraband, které jí přinesly hvězdnou slávu.

Kate má dceru Lily Mo Sheen (19) s britským hercem Michaelem Sheenem, se kterým byla ve vztahu do roku 2003. Poté se provdala za Lena Wisemana. Rozvedli se v roce 2016. Jen těžko uvěřit, že je krásná herečka v současné době stále sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám