Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejslavnějších světových blogerek a návrhářek Chiara Ferragni (36) se v sobotu vdala. Italská kráska, kterou na sociální síti sleduje na 15 miliónů fanoušků, řekla své ano zpěvákovi, Federicu Leonardovi Luciovi, který si říká Fedez. Pár spolu má půlročního syna Leona.

Svatba proběhla v sicilském barokním městečku Noto. Pro své hosty poslali soukromé letadlo. Včera si užili předsvatební večer, kde převzali svatební dary, proběhla galavečeře a také proslovy rodičů.

Svatebčané pod heslem #Ferragnez byli požádáni, aby místo darů přispěli na libovolnou charitu. Chiara oblékla pro tento večer luxusní šatičky od Prady. Ve svůj velký den ale značku vyměnila. Její svatební šaty jsou z dílny Christian Dior. Podívejte se, jak to Chiaře v její velký den slušelo. Fotografií se pár pochlubil kde jinde než na sociální síti.

Yes I do, forever

Příspěvek sdílený Chiara Ferragni (@chiaraferragni), Zář 1, 2018 v 10:56 PDT

Chiara Ferragni se vdala.

Slavný italský pár se zasnoubil loni během zpěvákova vystoupení ve Veroně. Fedez před svou láskou poklekl přímo během koncertu, který živě přenášela italská stanice RTL 102,5.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám