Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý fotbalista Tomáš Řepka (50) nedávno vyfasoval půl roku vězení nepodmíněně za podání erotických inzerátů, ve kterých figurovala jeho exmanželka Vlaďka Erbová (42). Rozsudek je zatím nepravomocný, ale bývalý fotbalista už u soudu přiznal vinu a sypal si popel na hlavu s tím, že se jednalo o klukovinu, kterou bohužel nemůže vrátit zpátky.

V pořadu své partnerky Kateřiny Kristelové (44) Extra Focus však na chování Erbové před soudem nenechal nit suchou. „Ten člověk napnul všechny síly, aby mě zneuctil, znehodnotil, zdehonestoval před soudem. Hroucení, pláč a prostě největší chudinka světa,“ řekl v pořadu Řepka, který hodně trpí tím, že mu prý Erbová neumožňuje vídat syna Markuse, jehož neviděl rok.

„Je to velká lež, že si ho můžu brát, kdy chci. Celý vztah s tím člověkem, byla jedná velká lež,“ řekl Řepka, jenž trvá na tom, že výživné na syna platí. V minulosti ale soud rozhodl jinak a Řepka musel kvůli neplacení alimentů vykonat 180 hodin veřejně prospěšných prací.

„Alimenty platím tak, jak bych platit měl. Posílám dárečky a na Vánoce balíčky, snažím se jakýmkoliv způsobem k tomu klukovi přiblížit. Já se dokážu o své děti postarat stoprocentně,“ má jasno bývalý fotbalista, jenž by syna moc rád znovu vídal.

Reklama

Další články

Načítám