Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Simona Prasková (54), známá především coby neústupná soudkyně Barbara, chodí do společnosti jen velmi zřídka. Premiéru nového filmu Důvěrný nepřítel, která se konala v pražské Lucerně, si ale ujít nenechala. Zároveň se pochlubila dcerou Natálkou, kterou před lety adoptovala s druhým manželem Mirkem.

Přestože dnes herečka působí jako spokojená máma, cesta k osvojení byla hodně dlouhá. Současného partnera Mirka potkala totiž až poté, co jí krachlo dlouholeté manželství s Angličanem. Oba po miminku moc toužili a vyzkoušeli dokonce umělé oplodnění. Přes veškeré snahy se jim však společného potomka přivést na svět nepodařilo. Proto se rozhodli pro adopci.

Od zásadního rozhodnutí ale uběhla ještě dlouhá doba, než jejich dům zaplnil dětský smích. Teprve nedávno se herečka svěřila, že kvůli zastaralým testům a ztrátě dokumentů si na dítě museli ještě několik let počkat. Nakonec se to ale přece jen podařilo a Simona si domů přivedla malou Natálku, kterou si ihned zamilovala.

Reklama

Další články

Načítám