Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mikolase Josefa (28) všichni znají hlavně díky jeho úspěchu ve světovém finále Eurovize, kde skončil šestý. Od té doby se jeho kariéra zpěváka rozjela naplno a našlápnuto má i ve světě. Tam už v minulosti zabodoval, ale ve zcela jiné profesi. Byl velmi úspěšným modelem. I když sám přiznává, že to nebyl úplně jeho šálek kávy.

"Já jsem modeling dělal v minulosti, a to díky agentovi a majiteli modelingové agentury Romanu Holárkovi, který mě objevil. Mě osobně modeling moc nebavil, byla to pro mě práce za dobré peníze. Už tenkrát jsem chtěl zpívat, takže práci modela jsem dělal vlastně nerad," řekl Super.cz s úsměvem Mikolas, který v říjnu vystoupí na finále modelingové soutěže Pure model Contest 2018, kde se o titul Modelka roku a Model roku utká devět dívek a pět chlapců.

"Všem finalistům držím palce. Oni modeling dělat chtějí a jdou si za svým cílem. Sám už tu mám své favority na výhru, ale uvidíme až ve finále. Vím, že díky soutěži budou mít všichni mnohem lepší podmínky na pracovní zakázky. Já sám jsem fotil pro Pradu, Dolce Vitu, Replay," vysvětluje Mikolas, který si na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.

"Nejvíc mě baví zpívat, šel jsem si za svým cílem a zpívám. Jsem za to moc rád. Teď jezdím do Kanady, kde připravujeme nové písničky. Dostávám různé nabídky a je toho teď tolik, že musím naopak hodně odmítat," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám