Hlavní obsah
Článek

Tina Pletánková (48) začala koketovat s herectvím a přijala roli v televizním seriálu Krejzovi. Nebude to ale poprvé, co diváci Primy Tinu na obrazovkách uvidí, pamatovat si ji mohou jako televizní rosničku, tedy moderátorku relace o počasí, nebo z Prima jízdy.

Na představení Krejzových Pletánková jen zářila. Společnost jí dělali nejen kolegové Ivan Vodochodský, Kaira Hrachovcová či Petr Čtvrtníček, ale také vysoký sympaťák. Vedle něj v kině zasedla a celou dobu se culila. Tina ale byla opatrná a nic moc prozrazovat nechtěla. Expresu řekla, že jde o čerstvou známost. „Přítel se jmenuje Daniel a jsme spolu pár měsíců,“ řekla Super.cz. Naposledy média psala o jejím vztahu s Čestmírem Řandou.

Ve zmíněném primáckém seriálu Tina hraje menší roli, ztvárňuje rozhlasovou moderátorku. „V Krejzových mám roli Martiny, moderátorky v rádiu. Postava se teprve bude vyvíjet, v prvních dílech je postava Martiny dost mlčenlivá, divák musí tedy chvilku počkat.  Na roli jsem byla oslovena a já ji s radostí přijala, i když herectví a moderování jsou dvě naprosto odlišné disciplíny. Čili naprosto nová zkušenost, za kterou děkuji,“ řekla Super.cz Pletánková.

V hlavních rolích účinkují Václav Postránecký, Markéta Plánková, Vanda Hybnerová, Ivana Korolová, Lucie Polišenská nebo Jan Šťastný.

Reklama

Další články

Načítám