Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bylo jen otázkou času, kdy se po oznámení rozpadu manželství Lucie Vondráčkové (44) a Tomáše Plekance (41) začne veřejně řešit finanční vyrovnání slavných manželů.

Deník Blesk, který se odvolává na zdroje blízké slavnému hokejistovi, přišel s informací, že zpěvačka nepřijala nabídku otce svých synů Matyáše (6) a Adama (3) v hodnotě třiceti miliónů korun. V nich měl být zahrnutý byt v Praze a pětimiliónová hotovost. Plekanec měl nabídnout i alimenty několik desítek tisíc korun měsíčně a hradit veškeré náklady, spojené například s kroužky či dovolenými dětí.

Místo toho zpěvačka prý podle zdroje Blesku odcestovala na otočku do Kanady, kde zahájila rozvodové řízení.

Vondráčkovou jsme kontaktovali a nabídli jí prostor k vyjádření. Lucie přímo nepopřela svou cestu přes oceán. „Věci kolem našeho rozvodu řeší právníci v místě trvalého bydliště našich dětí,” uvedla pro Super.cz. A trvalým bydlištěm a místem jejich narození je právě Kanada.

Zdá se, že to není úplně bláhový krok. Pravdou totiž je, že v zemi s téměř třiceti sedmi milióny obyvatel platí v případech majetkového vypořádání a určení výše alimentů jiné podmínky než u nás, resp. jsou zde zvyklí vyplácet mnohem vyšší sumy. Tím pádem by Lucie mohla za oceánem zajistit pro své děti mnohem lepší podmínky.

Reklama

Další články

Načítám