Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe ji z muzikálových produkcí, ale teď dostala první velkou seriálovou roli. Táta Michal Suchánek (58) svou dceru sice více než v hraní podporuje ve zpívání, ale Berenika Suchánková se nedá. A užila si i svoje první focení na obálku časopisu.

„Pro mě je to pocta, obzvlášť když je spousta hezkých holek. Já ve svých 21 letech a při 160 centimetrech… Je to pěkný, že jsem na titulce časopisu," byla nadšená ze spolupráce z fotografem Benem Renčem.

V připravovaném seriálu Krejzovi, který odstartuje 2. září na televizi Prima, hraje Berenika puberťačku Pavlínu, která se postará o nejeden skandál. Třeba když své nejlepší seriálové kamarádce přebere kluka. „V životě se mi to naštěstí nestalo. Jsem asi srdcař – od sedmnácti let jsem měla dva vážné vztahy, jeden ještě trvá a doufám, že bude trvat i dál," svěřila Berenika, která se v seriálu potkává i se svým otcem, hercem Michalem Suchánkem.

„Zatím jsme spolu točili jen jednou. Byla to velká scéna, rodinná oslava Krejzových, kde byli úplně všichni. Ještě mě pár natáčecích dní s ním čeká, je to ale málo, já bych chtěla víc,“ poodhaluje herečka rodinné setkání před kamerou.

„Hrozně ráda bych na sobě začala pracovat jako zpěvačka, musím se poprat sama se sebou a začít cvičit na piano a něco složit,“ dodala s tím, že v tomhle ji její otec Michal Suchánek fandí nejvíc a rád by od ní slyšel vlastní písničky. „Táta mě pořád tlačí, abych složila písničku. Tak snad to bude brzy,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám