Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jednom z minulých ročníků Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku měla na sobě pouze průhledné igelitové šaty a musela si bradavky nechat přelepit lepící páskou. Na zahájení letošního týdne módy dorazila Sharlota Frantinová mnohem více oblečená.

„Pro tuto sezónu mám připraveno něco trošku jiného. Nebudou to průhledné materiály, ale všechno budu mít stylizované do pracovních oděvů, které budou nějakým způsobem předělané,” nechala se slyšet zpěvačka, která na koktejl párty dorazila v kombinéze.

Zpěvačka a raperka si potrpí na extravagantní módu a vůbec jí nevadí, když si to občas zkomplikuje. Tentokrát si do historického prostoru Clam-Gallasova paláce obula boty na vysokém podpatku a měla co dělat, aby na kluzkých dlažebních kostkách na nádvoří neupadla. „Jsem zvyklá na tenisky, ale pro tuto příležitost jsem si vzala podpatky. Tento terén je ale hodně agresivní a myslím, že každá druhá žena s tím tady má dnes problém. Takže příště beru zase tenisky,” směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám