Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní finále soutěže pánské krásy Muž roku má svého vítěze. Stal se jím čtyřiadvacetiletý strojař ze Šestajovic Jiří Kmoníček. „Byl jsem překvapený, neměl jsem pocit, že jsem favorit, zvlášť v konkurenci fitness trenérů a modelů. O to jsem radši, že letos vyhrál strojař,“ řekl Super.cz Kmoníček.

„Měřím 185 cm a momentálně vážím 85 kilo, ale ta váha trochu kolísala. Na soutěž jsem se připravoval zodpovědně, hlavně co se týče mluvení, angličtiny, sledoval jsem i zahraniční seriály bez titulků, abych Česku neudělal ostudu, kdybych náhodou vyhrál a dostal se na světovou soutěž. Asi největší práci mi dal úsměv, protože všichni říkají, že se tvářím jako bubák,“ překvapil nás Jiří.

Na druhém místě skončil fitness trenér Jakub Kochta, třetí se umístil lékař Jakub Jurčák.

Zatímco loňským vítězem byl syn slavného otce Standy Hložka Matyáš Hložek, letošní zástupce „potomků slavných“ Pavel Dytrt, syn Pavla Trávníčka, se mezi oceněné neprobojoval.

Finále soutěže se konalo tradičně v divadle v Náchodě, za účasti mnoha pěveckých hvězd. Vystoupili například Heidi Janků, Markéta Konvičková, Václav Neckář s bratrem Janem Neckářem, Anna Slováčková, Leona Machálková nebo Natálie Grossová.

Moderování se ujali kolegové ze zpravodajství Primy Karel Voříšek a Klára Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám